اعلام وضعیت تحصیل دانش آموزان در مدارس-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

اعلام وضعیت تحصیل دانش آموزان در مدارس

وزیر آموزش و پرورش به تشریح وضعیت تحصیل دانش‌آموزان در مدارس پرداخت و گفت: هیچ مدرسه‌ای حق ندارد که دانش‌آموز را به حضور در مدرسه مجبور کند و انتخاب برای حضور و عدم حضور با خانواده دانش‌آموز است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 09
کد خبر: ۵۸۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در خبر شبکه یک اظهار کرد: علت حضورم در برنامه‌های تلویزیونی، احترامی است که برای خانواده‌ها قائلم و به نگرانی و دغدغه خانواده‌ها توجه دارم تا با آگاهی کامل تصمیم بگیرند و نگران تحصیل فرزندان خود نباشند.

 

وی ادامه داد: بزرگترین رویداد فرهنگی کشور یا بازگشایی مدارس و سال تحصیلی جدید از ابتدای هفته آغاز شد و  خانواده‌ها در جریان امور قرار گرفتند و ابهامات برطرف شد؛ دو دغدغه اساسی داریم که اولی، سلامت دانش‌آموزان است و حداکثر ملاحظه را برای حفظ سلامت بچه‌ها به عمل می آوریم و هیچ تصمیمی نخواهیم گرفت مگر سلامت آنها لحاظ شود.

 

حاجی میرزایی با بیان اینکه پایدارترین و عمیق‌ترین یادگیری در سنین دانش‌آموزی است، گفت: هویت در این سنین شکل می‌گیرد و وقفه آموزشی، سلامت جسمی و روحی آنها را به خطر می‌اندازد؛ پس مدارس را دایر کردیم و بر آموزش حضوری تأکید کردیم چون مدرسه فقط آموزش نیست بلکه پرورش هم هست.

 

وی با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس، افزود: رعایت فاصله بین دانش‌آموزان در مدارس، استفاده از ماسک، برگزاری کلاس‌های درس در زمان حداکثر 35 دقیقه و پیش‌بینی ورود و خروج متفاوت برای گروه‌های دانش‌آموزان از جمله موارد پیش‌بینی شده در مدارس است.

 

* اجباری نیست که خانواده‌های نگران، فرزندانشان را به مدرسه بفرستند

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه این هفته و هفته آینده، هفته کسب آمادگی‌های لازم است، اظهار کرد: البته در برخی مدارس، آموزش آغاز شده است و در بازدیدهایی که از مدارس داشتم، مشاهده کردم که پروتکل‌ها رعایت می‌شود.

وی افزود: برای رفع نگرانی خانواده‌ها، به رغم اینکه آموزش حضوری را ادامه می‌دهیم اما اگر خانواده‌های نگران هستند، هیچ اجباری نیست که فرزندشان را به مدرسه بسپارند؛ ضمن اینکه در سامانه «شاد» هم آموزش برقرار است و مدرسه تلویزیونی هم به ارائه آموزش همه دروس می‌پردازند یعنی حدود 20 تا 22 ساعت در کانال‌های صدا و سیما به ما وقت اختصاص داده شده است که آموزش دروس انجام می‌شود.

* والدین بر فعالیت مدارس نظارت کنند

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: هم آموزش حضوری و هم غیر حضوری را فراهم کردیم و در آموزش حضوری، پروتکل‌ها رعایت می‌شود؛ هر هفته در ستاد کرونا، ارزیابی وزارت بهداشت از همه اصناف ارائه می‌دهد که وزارت آموزش و پرورش هم جزو این گروه‌هاست و اگر کوتاهی خدای ناکرده باشد، مطرح و پیگیری می‌شود.

وی در خصوص نظارت بر روند فعالیت مدارس، گفت: درخواست می‌کنم که خانواده‌ها نظارت کنند و به انجمن اولیا و مربیان مأموریت دادیم که بر فعالیت مدارس نظارت کنند. از مدیران هم خواستیم که سرزده به مدارس مراجعه کنند. 

* فرهنگیان مسؤولیت پذیرند و از بچه ها با دقت مراقبت می‌کنند

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: خوشبختیم فرهنگیانی داریم که مسؤولیت پذیرند و از بچه ها با دقت مراقبت می‌کنند؛ از سوی دیگر دانش‌آموزان هم آگاه هستند و بنده به بچه‌ها اعتماد دارم.

وی در واکنش به طنزی مبنی بر اینکه «بچه‌ها ماسک‌شان را با هم عوض می‌کنند»، گفت: اینها قطعا شوخی است و بچه‌ها اهمیت این موضوع را کاملا درک می‌کنند.

* مشکل ورود دانش‌آموزان به «شاد» در یکی، دو روز آینده حل می‌شود

حاجی‌میرزایی درباره سامانه «شاد» و مشکلات آن، گفت: وقتی دانش‌آموزان در مدرسه ثبت‌نام می‌کنند در سامانه آموزش و پرورش تحت عنوان سناد ثبت می‌شود و به محض اینکه دانش‌آموز، کد ملی خود را وارد کند، وارد کلاس و آموزگار خودش می‌شود.

وی ادامه داد: اگر در جایی اختلال وجود داشته باشد در همین روزها حل می شود؛ در حال حاضر حدود 80 درصد دانش‌آموزان در کلاس‌های خود در «شاد» قرار گرفتند و به محض ورود کد ملی، به کلاس وارد می‌شوند و مابقی در همین یکی، دو روزه حل و فصل می شود.

* هیچ مدرسه‌ای حق ندارد که دانش‌آموز را به حضور در مدرسه مجبور کند

وزیر آموزش و پرورش درباره اینترنت «شاد»، بیان کرد: اینترنت همه کسانی که از «شاد» استفاده می‌کنند، رایگان است و هماهنگی با ارائه کنندگان اینترنت انجام شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که «برخی مدارس اعلام می‌کنند که آموزش غیرحضوری نداریم و باید همه دانش‌آموزان در مدرسه حضور یابند»، گفت‌: قطعا غلط است و هیچ مدرسه‌ای حق ندارد که دانش‌آموز را به حضور در مدرسه مجبور کند و انتخاب برای حضور و عدم حضور با خانواده دانش‌آموز است و آموزش‌های جایگزین هم تحت عنوان «شاد» و تلویزیون در دست همگان است و هیچ مدرسه‌ای نمی‌تواند استنکاف کند؛ البته ما بیش از 100 هزار مدرسه داریم و اگر موردی باشد برخورد می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده